Welcome

Spiritul antreprenorial si vointa de a continua proiectele cu spectru larg conduc exploatatia la diversificarea ulterioara a propriilor investitii, creand in jurul acestui prim nucleu de productie o activitate motrice secundara: presarea de seminte uleioase.

Agricola Utvinis si-a fixat imediat ca obiectiv primar dezvoltarea productiei si a comercializarii de uleiuri si turte vegetale, specializandu-se in procedeul pur mecanic de dezuleierea semintelor, asa-zisa “presare la rece”, care exclude orice interventie de aditivare sau de tratament chimic al materiei prime.
Cow Farm

Cow Farm


Exploatatia detine azi un septel compus din 1300 animale, din care circa 500 vaci in lactatie. Productia zilnica medie de lapte este in jur de 35/36 litri pe animal.
Agriculture

Agriculture


Una din principalele activitati ale exploatatiei este cultivarea terenurilor proprii si ale tertilor arendasi, pentru o suprafata totala de circa 1.000 hectare.
Oil Press

Oil Press


Productie si comercializare de uleiuri si turte vegetale, specializata in procedeul pur mecanic de dezuleierea semintelor, asa-zisa "presare la rece".
Milk Factory

Milk Factory


Fabrica de produse lactate acopera o suprfata de circa 3.000 metri patrati acoperiti pe o zona de 30.000 masa.

Photo Gallery

Video Presentation

Our Strengths

Agricola Utvinis a fost intotdeauna atenta si informata la zi despre dispozitiile legale in materie igienico-sanitara; pentru aceasta a fost redactat un manual propriu HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) in care sunt analizate toate procesele de prelucrare sau conditii deosebite de contaminare bacteriana a produsului si este descris procesul prin care factorii de risc sunt redusi in mod esential la zero.
A obtinut de altfel certificarea IFS, azi cerinta fundamentala pentru a constata conformitatea exploatatiei relativ la cerintele de legalitate si siguranta a alimentelor.

Avantajul competitiv al organizatiei noastre si, mai ales, flexibilitatea extrema a capacitatii de productie care ne permite sa fim intotdeauna pregatiti sa raspundem tuturor exigentelor clientelei noastre, garantand produse cu standarde calitative ridicate intr-un timp scurt.

Certificates


Veritas IFS BIOS

Agricola Utvinis 2019