Termeni si conditii

1. Elemente definitorii

Urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator: orice persoana fizica, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda si care este utilizator inregistrat al site-ului agricolautvinis.ro.
Vanzator: SC Agricola Utvinis SRL, cu sediul social in sat Zimandu-Nou, com. Zimandu-Nou, Utvinis, FN, cam. 1, jud. Arad, numar de inregistrare la Registrul Comertului J02/1100/2007, CUI 21895480.
Produse si Servicii: orice produs sau serviciu mentionat in comanda care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Cumparatorului.
Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa achite contravaloarea acestora.
Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator.


2. Documente contractuale

Site-ul agricolautvinis.ro este proprietatea SC Agricola Utvinis SRL.

Utilizarea site-ului agricolautvinis.ro de catre Cumparator, respectiv inregistrarea unei Comenzi, implica acceptarea de catre acesta a termenilor si conditiilor de mai jos, precum si a acceptarii utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca mod de comunicare scrisa la distanta.

Confirmarea Comenzii de catre Vanzator implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator (nu este necesara confirmarea primirii din partea Cumparatorului). Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator, iar termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina ("Termeni si conditii") stau la baza acestuia.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare prealabila, ultima versiune putand fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si Conditii". Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor si modalitatilor de contact furnizate in sectiunea "Contact".


3. Dreptul de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului agricolautvinis.ro (imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date, etc.) este proprietatea SC Agricola Utvinis SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Agricola Utvinis SRL a oricarui element prezentat mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

SC Agricola Utvnis SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Agricola Utvinis SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.


4. Produsele si serviciile oferite de SC Agricola Utvinis SRL

Produsele comercializate prin intermediul agricolautvinis.ro sunt produse din categoria alimente, in ambalajul original al producatorului sau ambalate si etichetate in regim propriu, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori sau in termenul legal acceptat de Directia Sanitar Veterinara, iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala conform legislatiei in vigoare si bon fiscal in cazul in care plata se face numerar la primirea comenzii.

Calitatea produselor este garantata de catre producatorul SC Agricola Utvinis SRL.

Unitatea de masura pentru produsele comercializate prin intermediul acestui site este bucata sau kilogram, unitatea de masura fiind specificata la fiecare produs in parte. Pentru produsele care se vand la greutate variabila toate informatiile necesare se regasesc pe website, la fiecare produs in parte. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii, cat si in sarcina Agricola Utvinis pentru produsele cu greutate variabila.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC Agricola Utvinis SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a unui furnizor de produs, nu exista in stocul Furnizorului sau nu respecta calitatea ceruta de Vanzator.

SC Agricola Utvinis SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile prezentate sunt in lei (RON), includ TVA (9 % sau 19%) si nu includ costurile de livrare. Pretul primit in momentul confirmarii comenzii prin email, telefonic sau alta metoda de comunicare adecvata, va fi acelasi cu pretul de achizitie tiparit pe factura, cu exceptia produselor care se vand la kilogram si a caror valoare va fi calculata in functie de gramajul produsului aferent. Pretul pe kilogram este specificat pe site la fiecare produs care se vinde la greutate variabila.

Valoarea minima necesara pentru lansarea unei comenzi este de 50 lei.

Imaginile publicate pe site prezinta produsele reale, iar produsele livrate pot diferi usor de imaginile prezentate (ambalaj, culoare). Continutul agricolautvinis.ro (texte, descrieri ale produselor, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor.


5. Plata comenzii

Produsele comandate pe site-ul agricolautvinis.ro trebuie achitate integral.

Plata produselor comandate, conform acestor "Termeni si Conditii" se poate face ramburs in momentul livrarii sau cu numerar la ridicare. Pentru produsele pe care le vindem la greutate variabila (indicat in descrierea produslui) factura se va emite conform gramajului produsului livrat.


6. Livrarea comenzii

SC Agricola Utvinis SRL isi rezerva dreptul de a informa clientul privind livrarea comenzii printr-o metoda de comunicare adecvata, inainte de onorarea acesteia.

Livrarea produselor comandate se va face printr-o firma de curierat cu care SC Agricola Utvinis SRL colaboreaza.

Comanda minima plasata pe site este de 50 lei. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicata de client. Taxa transportului nu este inclus in pretul produselor.

Toate taxele de transport contin TVA.


7. Transferul proprietatii

Transferul proprietatii asupra Produselor si Serviciilor se realizeaza in momentul livrarii (presupune primirea facturii fiscale prezentata de personalul Vanzatorului).


8. Returul

SC Agricola Utvinis SRL comercializeaza produse din categoria alimentare. Conform legislatiei in vigoare (OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea ┼či completarea unor acte normative - art. 3, lit. i) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum casnic furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili, nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.

Produsele cumparate de pe agricolautvinis.ro pot fi refuzate doar daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ cu comanda initiata de Cumparator.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Agricola Utvinis SRL fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC Agricola Utvinis SRL de la acest Cumparator.

SC Agricola Utvinis SRL ofera garantie pentru produsele care nu corespund calitativ cu solicitarea initiala. La solicitarea expresa a clientului putem returna banii direct pe card sau in contul IBAN al clientului si pentru situatiile prezentate anterior.


9. Limitari de responsabilitate

Site-ul agricolautvinis.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand, dar nelimitandu-se la modificari ale site-ului, ale setarilor sau ale scripturilor. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita utilizarii anumitor browsere pentru vizitarea agricolautvinis.ro. Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul agricolautvinis.ro si nu poate fi facut responsabil de orice tip de relatie, tranzactie, colaborare, etc. care se stabileste intre dumneavoastra si acestea. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Informatiile prezentate pe site sunt pentru uz personal si pot fi reproduse prin tiparire doar in acest scop. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau incorporate intr-un alt document sau material fara permisiunea scrisa a SC Agricola Utvinis SRL.

Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informatiei prezentate pe site, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi. Cumparatorii sunt de acord, in mod expres, ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc.


10. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul oferit de SC Agricola Utvinis SRL este gratuita si voluntara si implica bifarea casutei aferente in momentul inregistrarii contului de utilizator. Prin inregistrarea ca utilizator si bifarea punctului in cauza pe agricolautvinis.ro se considera acceptata cererea de primire de comunicari comerciale la adresa de email furnizata la inregistrare. Va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email sau accesand pagina "Contul meu".

Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului ca si folosirea site-ului (conditii prevazute de prezentul document). In cazul in care nu s-a modificat nici structura, nici continutul mesajelor primite de catre abonat, acestea pot fi retransmise si altor persoane, pe raspunderea lor.

Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului mesajele comerciale se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Daca exista orice fel de motive pentru a crede ca un abonat nu respecta prevederile prezentului document atunci Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acestuia la newsletter.


11. Politica de utilizare a datelor cu caracter personal

Politica de utilizarea a datelor cu caracter personal este disponibila aici.


12. Dispozitii finale

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii cauzate de produsele si serviciile comercializate pe agricolautvinis.ro si care nu sunt deja tratate de niciun articol din prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Cumparator. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente din Arad.

Fiind de acord cu aceasta forma a "Termenilor si conditiilor" de utilizate a agricolautvinis.ro, Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator fata de orice Cumparator este valoarea sumei incasate de catre Vanzator de la acesta.